DVD Klinča Sela


Idi na sadržaj

Naslovna

GODIŠNJA SKUPŠTINA DVD-a KLINČA SELA


U subotu 31.ožujka 2012. godine održana je redovna godišnja izvještajna Skupština društva na kojoj su prisustvovala društva sa područja VZO Klinča Sela te prijateljska društva s područja VZO Pisarovina, VZO Popovača, VZG Samobor, VZG Jastrebarsko, udruge s područja Općine Klinča Sela te Općinsko Vodstvo. Nakon intoniranja državne i vatrogasne himne predsjednik društva Boris Carin pozdravio je sve nazočne te predložio radno predsjedništvo koje je i jednoglasno prihvaćeno. Na skupštini je bilo nazočno 44 od 52 aktivnih članova što je bilo dovoljno da Skupština i sve njene odluke bude pravovaljane. Rad društva u protekloj 2011. godini prezentirao je tajnik Danijel Budišćak.

Od značajnih aktivnosti vezanih uz 2012. godinu važno je istaknuti začetak suradnje sa Osnovnom školom Klinča Sela i Dječjim vrtićem, a sve to radi upoznavanja najmlađih sa vatrogasnom tehnikom i djelatnošću. U 2012. godini svakako je važno istaknuti i 60. obljetnicu DVD-a Klinča Sela koja je obilježena 3. rujna te sve veći broj intervencija iz godine u godinu unato?vrlo velikom zalaganju vatrogasaca DVD-a Klinča Sela u provođenju vatrogasne preventive. Financijsko izvješće za 2011. te financijski plan za 2012. godinu iznio je blagajnik Božidar Sakoman. U 2012. godini Društvo će se orijentirati na specijalizaciju i školovanje svojih članova, na rad s djecom i mladima te nabavkom zaštitne opreme koje jo?uvijek nedostaje.

U ime VZO-a nazočne su pozdravili predsjednik Josip Jemi?i zapovjednik Vinko Pučar koji su pohvalili društvo u operativnom smislu te pojedince kojima je i VZO Klinča Sela dodijelila brončane Vatrogasne medalje. U ime Općine Klinča Sela društvu sve najbolje je poželio načelnik Općine Klinča Sela Miljenko Vučkovi?koji je pohvalio rad vatrogasaca DVD-a Klinča Sela, njihovo sudjelovanje u svim segmentima od edukativnog, natjecateljskog pa do najvažnijeg operativnog djelovanja na području cijele Općine Klinča Sela.

Galerija


Vrati na sadržaj | Povratak na glavni izbornik